15 oktober

Just nu sitter jag i skolan, och gör absolut ingenting. Jag orkar inte ta mig i kragen och sätta igång med projektet så jag hamnade här istället. Dock är vi nästintill klara så det känns skönt, det enda vi ska fortsätta med är power point presentationen. Sen är vi helt klara. Den stunden längtar jag till.
Andreas är det väl som jobbar mest egentligen, men ändå. Jag har spelat in speaker-rösten och tog bilderna, redigerade bilderna och skrev frågor. Så jag tycker vi ligger på en ganska lika nivå.

Nu lyssnar jag på Ola Magnell och sjunger med Angelica, Påtalåten gör mina dagar. 
Igår hade jag ångest hela dagen inför skolan, jag får verkligen ingenting gjort och matten är påväg rakt åt helvetet. För vi har känslan men inte rätta viljan, som synd är.

Peace.

12 oktober

Idag är det söndag, som ni alla nog redan vet. Jag brukar oftast hata söndagar, men den här söndagen har hittills varit helt okej faktiskt. Jag sov relativt länge och tog sen en lång dusch, hjälpte mamma med maten, sen hamnade jag här.
Och runt 17 tiden ska jag åka tåg till Sunne och möta upp Angelica och Frida, får väl se vad det blir med flickorna. Antingen ganska lugnt eftersom Frida har halsfluss, haha. 
Ett inköp ska det bli iallafall, något som jag suktat efter hela helgen. Jag hatar att vara beroende, men när första snön faller ska jag ge mig med dumheterna. 

Vi får se om jag skriver senare, den som lever får se!

Peace
/eveliten.

10 oktober

Nu är det sådan där lång paus i Idol, så man ska hinna rösta extra mycket på kvällens favorit. Och min favorit för kvällen blev helt oväntat inte Johan Palm. Det var något med honom som inte riktigt fastnade hos mig idag.
Istället var det Lars Eriksson som gjorde min kväll. Jag har gillat Lars sen allra första början, och i kväll fick han mig att gråta när han sjöng James Blunt's -> "You're Beautiful". Den låten har länge betytt något alldeles extra för mig, och med Lars röst i kväll så brast allting för mig. På ett väldigt underbart och fint sätt. Det kändes som allt jobbiga rann ur mig, och det kändes som orden hans mun formade, var mina ord. Äh, det är svårt att förklara. Men det var riktigt vackert i allafall.
Jag hoppas ändå inte Johan åker ut i kväll, även fast han inte levererade. Jag tror han har mer att ge nämligen.

Jag funderar faktiskt på att gå och lägga mig nu och strunta i utröstningen och ta reda på vem som blev utröstad imorgon istället. Vi får se hur länge jag orkar.


Äntligen funkade det att infoga bilder! Här har ni en bild jag fotade idag.
Kanske inte den bästa, men det är ju höst i mitt bröst så vad ska man göra :D

Peace!

10 oktober

Idag var en kort skoldag, slutade redan klockan 11 och det var riktigt skönt. Efter skolan följde jag med Angelica hem och vi la oss i hennes säng och lite senare kom även Frida. Vi läste sexnoveller och pratade medans vi väntade på att klockan blev 14:50 så vi kunde ta tåget hemåt.
Senare gick vi till Direkten så jag kunde köpa Festis och lite plockgodis till kvällen.
Tågresan hem var dryg med dryga människor, fast Frida livade upp stämningen, som vanligt.

När jag kom hem åt jag mat, sen hängde jag upp en tvätt. Fan vad jag hatar att tvätta, ska aldrig mer vänta tills hela golvet täcks av kläder. Det blir bara jobbigare. Ett löfte till mig själv alltså.
Efter jag hade hängt klart tvätten tog jag med mig lillasyster ut och fotade hösten lite, tog mig i kragen för första gången på länge. Jag har velat fota hösten länge, men jag har aldrig haft orken riktigt. Bilderna kanske inte håller så hög kvalitet, och jag känner mig egentligen inte alls speciellt nöjd, men det duger iallafall. Det syns att det är höst, och det är väl det som räknas.
Och eftersom det alltid ska krångla när man vill ladda upp bilder på bloggen så kan jag tyvärr inte bjuda på ett smakprov som jag hade tänkt mig från första början.

Ikväll ska jag bänka mig framför tv:n och titta på min lilla favorit på Idol, Johan Palm. Han är nog den charmigaste 16åringen jag sett. Det är han som gör Idol sevärt i år. Visst, han kanske inte har den bästa rösten, men han har utstrålningen, charmen och scennärvaron. Och det är det som väger tyngst hos mig. Efter Idol blir det nog någon film, fast jag brukar alltid vara sjukt seg på fredagar så jag kanske till och med somnar direkt efter Idol. Den som lever får se.

Nu ni, nu ska jag kissa.
Peace
/eveliten 

9 oktober

Igår hade vi orientering ute i skogen, på idrotten. Jag, Angelica och Frida kämpade oss igenom banan och fick 8/20 kontroller, inte så dåliga inte. Haha! Jag måste nog börja lägga ner mig lite mera känns det som, fast egentligen har idrott aldrig varit på min sida, så jag har inga planer på att låta den komma över på den nu.
Efter idrotten slutade vi och då cyklade vi ner till coop och handlade mat som vi sen lagade när vi kom hem till Frida.
Det blev tacos med quornfärs. Faktiskt supergott! Som någonslags efterrätt åt vi kladdkaka med sprutgrädde, väldigt gott det med. Fast sen slutade det med att den mesta grädden hamnade i ansiktet istället för i munnen, men vad gör det?
På kvällen såg jag och Frida på Grey's Anatomy (en av de bästa serierna jag vet, faktiskt) och Generation Fett.
Generation Fett är nog det äckligaste jag vet, jag förstår inte varför men jag äcklas av extremt feta människor.
Visst lite fett är väl inget problem direkt, men över 200 kg? Naah, inte speciellt mysigt..
Sen somnade jag, vilket behövdes.

Skoldagen har varit skoj, jag och Andreas lyckades med vår intervju, faktiskt riktigt bra gick det. Även fast vi nog har lagt ner oss minst, haha.
Efter skolan har jag bara tvättat, städat och hängt upp tvätten. Tro mig det behövdes
.


jag vill ha honom.

jag vill glömma honom.

jag vill hata honom.

jag vill bli älskad av honom.

jag vill älska med honom.

jag vill slå honom.

jag vill kissa på honom.

jag vill sluta sakna honom.



Jag kom nyss på att tjejkompisar som skaffar pojkvän, genast blir "sämre" (jag hittar inget bättre ord) vänner. Visst, jag förstår självklart det där med att vara nykär och vilja ses och vara med varandra så mycket som möjligt.
Fast just nu i min umgängeskrets börjar det gå till överdrift. Jag drar gränsen för överdrift är när man planerar sitt liv efter sin pojkvän, dissar sina vänner för att få träffa honom och inte till minsta lilla pris kan se till att ställa in en dag med pojkvännen för sina vänner.
Jag tycker ändå att man ska sätta sina vänner först, för hur mycket man än vill, håller inte kärleken föralltid. Särskilt tror jag inte den gör det i den här åldern. Därför borde man visa lika mycket uppskattning för sina vänner som man gör för pojkvännen, och se till att spara speciella dagar till sina vänner. Och inte bara spara de där ynka timmarna då och då, och klämma in sina vänner där, för att pojkvännen fick andra planer eller var tvungen att ställa in.
Jag kan inte förstå de som tänker "Ja men om kärleken inte håller föralltid, varför kan jag inte få njuta så mycket som möjligt nu?" . Hur dåligt kommer man inte må utan sina vänner, när kärleken väl dör ut. Vems axel ska man då luta sig emot, och vem ska då pigga upp en och få en på bättre humör? Ingen.
För hur bra vänner man än har varit innan pojkvännen kom in i bilden, så orkar man inte bli åsidosatt hur många gånger som helst och komma i andra hand. Jag har redan börjat tröttna.


Bara en tankeställare.

5 oktober

Jag har hört att du är säker nu, och jag vaknar med den tanken varje dag.
Jag skäms för att be, jag skäms för att gråta.

Det finns ingen som kan beskriva exakt hur jag känner så bra som Hellström. Vad skulle jag vara utan hans ord?
Antagligen ingenting.

Helgen var raktigenom skit, och jag önskar att jag hade stannat hemma såhär i efterhand.
Det är nog dags att börja lära sig av sina misstag. Och jag ska sluta vara så jävla svag för dig, för du är nog egentligen ett jävla svin.

Imorgon får jag äntligen träffa Angelica och Frida igen, det ska minsann bli skönt.
Ni har redan fastnat hos mig.

Jag har ingenting att skriva om, jag sitter bara med söndagsångest i magen och vill skjuta mig själv.

Peace
/eveliten

RSS 2.0